Infomøte for nye frivillige turledere i Barnas Turlag Porsgrunn

Dugnad

Dato
14. november 2019 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Dugnad, Turledelse, Barnasturlag
Arrangører
Barnas Turlag Porsgrunn, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag arrangerer turer og friluftsaktiviteter for barn mellom 0-12 år 5-10 ganger i året ulike steder i Porsgrunn. Nå søker vi etter flere voksne som har lyst til å bli med som turledere! Er du interessert i friluftsliv og har lyst til å være med å arrangere turer og aktiviteter for barn i Porsgrunn? Da er du den vi ser etter!

Vi arrangerer infomøte torsdag 14. november kl. 19.00 på Jonas B Gundersen i Porsgrunn. Her forteller vi litt om hva det innebærer å være frivillig i Barnas Turlag Porsgrunn. Det kommer også noen frivillige som er med fra før av for å svare på eventuelle spørsmål og dele sine erfaringer. DNT Telemark spanderer pizza og mineralvann denne kvelden.

Har du spørsmål eller vil bli med på infomøtet?
Send gjerne en melding til ansvarlig for Barnas Turlag i Telemark, Jenny Flobak:
jenny.flobak@dnt.no / 90868182
Eller bare møt opp!
____________________________________________________
Barnas Turlag er turistforeningens tilbud til barn fra 0 til 12 år og deres familier. Vi ønsker å få folk med på turer og arrangementer for å vise mangfoldet i det å bruke naturen. Det er ikke alltid nødvendig å gå så langt! Noen ganger finnes de mest spennende opplevelsene i vårt nærmiljø. 

DNT Telemark har Barnas Turlag 12 steder i fylket. Frivilliggruppa i Barnas Turlag Porsgrunn møtes et par ganger i året for å planlegge årets turer. Vi har alt fra 3-10 turer i året. Da fordeler vi også hvem som hjelper til på hvilke turer. Vi er alltid flere turledere på tur, og du vil få nødvendig kursing. Du kan selvsagt ha med egne barn på turene. Det er krav om politiattest for alle som skal jobbe med barn og unge i DNT Telemark. Alle frivillige får DNT-vest/lue/jakke e.l som de kan bruke når de er turledere på våre turer.

Kontaktinformasjon: